Talentvolle spelers kiezen voor HKC

De twee jonge talentvolle spelers Owen Oosting en Jasper de Jager hebben ervoor gekozen om vanaf komend seizoen voor HKC te spelen.
Beide heren, bij hun vorige clubs DeetosSnel en Merwede/Multiplaat dit seizoen nog spelend in de junioren, zullen aan de 1e selectie van de club uit Boven-Hardinxveld worden toegevoegd.

Owen Oosting geeft aan: “Korfbal is wat bij mij en bij mijn familie hoort. Ik wil mezelf steeds graag verbeteren en sterker worden”. Zijn terugkeer bij DeetosSnel afgelopen seizoen bracht voor Owen helaas niet wat hij hiervan verwacht had.
Omdat hij wel gek is op het korfbalspelletje was Owen op zoek naar een nieuwe club en uitdaging. De in Dordrecht woonachtige Oosting heeft hierbij voor HKC gekozen omdat de ontwikkeling en doelstellingen van de club hem aanspreken.
“De komende seizoenen bezig zijn met mijn ontwikkeling als all-round korfballer tussen spelers met korfbalervaring op hoog niveau. Stappen maken en minuten verdienen in het eerste en uiteindelijk strijden voor een basisplaats in het eerste zijn mijn doelstellingen voor de komende jaren.”

Jasper de Jager woont in Hardinxveld-Giessendam en doorliep de hele jeugdopleiding van Merwede/Multiplaat uit Sliedrecht.
Toe aan een nieuwe uitdaging ambieerde Jasper in eerste instantie het nog 1 seizoen spelen in de A-junioren bij een nieuwe club.
Geboren in december 2000 staat de leeftijdsgrens van het KNKV dit voor hem echter niet toe. Na zijn keuze om voor HKC te gaan spelen betekende dit voor Jasper een plek in de selectie voor HKC 1 en 2.
“Ik hoop bij te kunnen dragen aan een mooi seizoen met veel mooie wedstrijden” vertelt Jasper. “Ik heb voor HKC gekozen omdat het me een hele mooie uitdaging lijkt en hier veel kan leren. Ik wil in ieder geval mezelf ontwikkelen ook omdat dit mijn eerste jaar in de senioren wordt”.

Owen en Jasper van harte welkom bij HKC!

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC

HAGI SportgalaNOVAFRONT veldtoernooi