Survival HKC-jeugd

Zaterdag waren we met een grote groep enthousiaste HKC-jeugd een middag met heerlijk zonnig weertje op het schitterende terrein bij van Loon aan de Rivierdijk.  Een keer iets heel anders dan korfbal, maar wel sportief en erg gezellig. En mogelijk in deze tijd. Het touwtrekken in een vierkant was erg leuk.

Als eerste waren de kinderen van de E en F teams aan de beurt. Per groep gingen ze de strijd aan in een lasergame.

Eerst individueel en daarna 2 teams tegen elkaar. De andere groep ging de uitdaging aan over een parcours met de hindernisbaan. Lekkere limonade en wat lekkers tussendoor en een wissel.

Daarna kwam de volgende groep er al aan, lekker op de fiets. Bij de C en D werd de uitdaging bij de hindernisbaan al wat groter en naast het lasergamen werd er ook een zo hoog mogelijke toren van bamboestokken gemaakt.

Als laatste waren de A en B aan de beurt. Een kleinere groep, maar wel erg gezellig. Ze hadden als eerste een stevige uitdaging. Daarna konden ze bijkomen met een wat rustiger programma. Archery Tag ( soort pijl en boog schieten) zelf een katapult bouwen en als afsluiter nog zelf vuur maken en bij het kampvuur lekker even wat eten en drinken. Deze leuke middag stond onder begeleiding van Maurice van Zonnenberg Outdoor. Leuk dat jullie er allemaal waren.

Jeugd TC HKC
Jacqueline en Marije