Startbijeenkomst voor ouders/verzorgers van jeugdleden

Het korfbalseizoen 2018/2019 is weer begonnen en hopelijk wordt het een mooi seizoen voor HKC. Ook de jeugdteams zijn weer gestart in nieuwe samenstellingen met nieuwe trainers/coaches. Iedereen met zijn of haar eigen ambities.
Wij vinden het belangrijk dat de ouders/verzorgers betrokken zijn bij sportactiviteiten van de kinderen en daarom nodigen wij u uit voor een startbijeenkomst. Daarin willen wij u bijpraten over korfballen bij HKC en een toelichting geven op de praktische zaken rondom trainingen en wedstrijden. Uiteraard is er ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen als zaken onduidelijk of onbekend zijn.
Door op deze manier het seizoen te beginnen verwachten wij dat de ouderbetrokkenheid bij HKC toeneemt en onduidelijkheden worden voorkomen.

De startbijeenkomsten vinden plaats in de HKC kantine en worden geleid door de jeugdcoördinatoren.

• Ouders F-jeugd op maandag 17 september om 18.30 uur door Arjan Kamsteeg.
    • Ouders E-jeugd op dinsdag 18 september om 18.30 uur door Erik Kraaijeveld.
    • Ouders B & C-jeugd op woensdag 19 september om 19.45 uur door Michel Koppelaar.
    • Ouders D-jeugd op maandag 24 september om 19.45 uur door Francis Tromp.

Wij kijken uit naar uw komst.

Namens bestuur en TC,
Robert den Breejen.