De senioren tot en met 26 jaar mogen weer in groepsverband zonder beperkingen sporten.
Nu loopt deze leeftijdsgrens dwars door sommige seniorenteams heen.
HKC zal bij de senioren inventariseren wie er weer volledig kunnen en willen trainen.

Door de avondklok moeten alle avondtrainingen op tijd stoppen zodat iedereen voor de avondklok thuis kan zijn.
Zaterdag overdag en vrijdagavond zijn de velden wel beschikbaar om te trainen of onderling wedstrijdjes te spelen,
Indien de avondklok opgeheven wordt, kan er weer langer worden doorgetraind.

Vanaf dinsdag 6 april 2021 is het de bedoeling om alle ploegen weer 2 x in de week te laten trainen.
Dan zou er wederom via het “normale” veldschema worden getraind, mits de coronasituatie dit toestaat.
Dit veldschema wordt ter zijner tijd bekend gemaakt.

De start van de voorjaarscompetitie staat vooralsnog gepland op zaterdag 17 april.
Maar over het wel of niet doorgaan van de veldcompetitie is door de Korfbalbond nog geen beslissing genomen.

Op de volgende link kun je laatste info met betrekking tot de C maatregelen terugvinden :

Gedragscode met betrekking tot jeugdleden en Corona:

Wanneer mag een jeugdspeler (F t/m C) gaan trainen?

First of all: vanzelfsprekend komt uw kind niet op de training als hij/ zij Corona heeft.

Zit uw kind in een klas die in quarantaine zit, dan is het niet de bedoeling dat uw kind komt trainen tijdens die vijfdaagse quarantaine.

Na 5 dagen kunnen de kinderen zich laten testen
Is uw kind negatief getest, dan mag uw zoon of dochter uiteraard weer meetrainen.
Kiest u ervoor om niet na 5 dagen te testen, dan wordt u zoon/ dochter tot en met de 10 quarantaine dag niet op de training verwacht.

HKC gaat ervan uit dat u als ouders/ verzorgers uw verantwoordelijkheid hierin neemt.