Sponsornieuws van TTBS, BBTO & BM Van Houwelingen

Net voor voordat we het nieuwe jaar 2019 ingaan heeft de Sponsorcommissie weer nieuwe mededelingen!

We heten Twan Advocaat welkom als sponsor van HKC.
Twan gaat met zijn bedrijf Twan Timmer & Bouw Service HKC sponsoren d.m.v. een reclamebord in de sporthal en een “hoog reclamebord” langs het hoofdveld. Bent u op zoek naar een meubelmaker, een vakman voor scheepsbouwinterieur, renovatie of aanbouw van uw woning dan kan u Twan bereiken op het tel. nr. 06 57 90 68 57 of via twantbservice@gmail.com.

Heel mooi dat Twan zijn bedrijf via HKC bekendheid wil geven.
Ben je ook ondernemer? Denk er eens over na om ook sponsor wil worden van HKC. Of vraag of je werkgever interesse heeft om HKC te gaan sponsoren. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar sponsor.hkc@gmail.com.


Ook Bram Blokland heten we welkom als sponsor van HKC.
BBTO gaat HKC sponsoren d.m.v. een reclamebord in de sporthal. Bram Blokland Totaal Onderhoud is in te huren voor al uw schilderwerkzaamheden. Ook voor uw timmerwerkzaamheden kunt u bij BBTO terecht. Jarenlange ervaring in de bouw- en schilderswereld maakt dat BBTO garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Meer informatie kunt u vinden op www.bbto.nl.


BM van Houwelingen is al vele jaren sponsor van HKC d.m.v. een advertentie in het clubblad. Nu gaat BM van Houwelingen de sponsoring bij HKC uitbreiden met een reclamebord in de sporthal en een “hoog” reclamebord langs het hoofdveld.

BOUWEN, is al 50 jaar, het werk van BM!
BM van Houwelingen bouwt vol passie en met vakmanschap precies die woning die past bij uw wensen. BM van Houwelingen bouwt aan verschillende projecten in de regio. Voor zakelijke klanten, woningcorporaties en CPO Verenigingen.
Kortom: u kunt altijd bij BM van Houwelingen terecht als het over wonen gaat! Meer informatie kunt u vinden op www.bmvanhouwelingen.nl.