Scoor tegen kanker

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, ben ik in training voor de halve marathon van Eindhoven (13 oktober 2019). Eind april heeft mijn broer Ben mij uitgedaagd om de halve marathon van Eindhoven te gaan (hard)lopen. Zonder na te denken heb ik JA gezegd.

Nu gaan we de halve marathon niet voor onszelf lopen, maar voor het KWF. Wij willen hiermee geld ophalen. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Vrijdag 26 april zijn wij een actie gestart. Wij zijn blij en trots met het opgehaalde geldbedrag tot nu toe, maar willen nog afsluiten met een knaller van een actie genaamd: scoor tegen kanker!

Hoe werkt de actie scoor tegen kanker? Het is heel simpel. Zaterdag 12 oktober willen wij via jullie scores geld ophalen met deze actie. Ieder team kan zich vrijwillig aanmelden bij mij via esthermoen@hotmail.com of 06-16848481. Het idee is om voor iedere gescoord doelpunt op zaterdag 12 oktober geld te doneren aan het KWF. Als team mag je zelf bepalen hoeveel geld je per doelpunt wilt doneren. Dit kan € 1,00 per doelpunt zijn, maar ook € 0,10. € 10,00 per doelpunt is natuurlijk ook goed. Als je als team liever één vast bedrag doneert, kan dat ook. Zodra je je als team bij mij aanmeldt, stuur ik een mailtje terug.

Zit je niet meer op de korfbal en wil je ons toch sponsoren dat kan dan rechtstreeks via de volgende link https://acties.kwf.nl/fundraisers/estherbot-moen/eindhoven.

Esther