Ronde 1 / Dag 1 – INTRO Personeel zaaltoernooi (verslag & tussenstand)

NOVAFRONT veldtoernooiOp de 1e dag van het INTRO Personeel zaaltoernooi 2019 speelden in sporthal Het Dok de standaard en reserveteams van Vriendenschaar en Sporting Delta tegen elkaar en waren ook dezelfde teams van SDO/Blijwerkt en HKC aan elkaar gekoppeld. De wedstrijden tussen Vriendenschaar en Sporting Delta, waarvan beide 1e teams komend zaalseizoen in de overgangsklasse zullen spelen, eindigden in 2 overwinningen voor de vereniging uit Dordrecht.

In de duels tussen de 1e en 2e teams van SDO/Blijwerkt en HKC was het de club uit Boven-Hardinxveld welke tweemaal aan het langste eind wist te trekken. SDO/Blijwerkt speelde vorig zaalseizoen in de hoofdklasse maar degradeerde naar de overgangsklasse. Het vlaggenschip van HKC volgt juist de omgekeerde weg.

In de tussenstand betekend dit dat zowel Vriendenschaar als SDO/Blijwerkt na 2 gespeelde wedstrijden nog op 0 punten staan. Komende donderdagavond treffen deze verenigingen elkaar in sporthal De Wielewaal aan de Cornelisweer 2 te Hardinxveld.
Sporting Delta en HKC behaalden beiden met 2 overwinningen het maximale resultaat waarbij HKC met een doelsaldo van +21 ten opzichte van +8 voor Sporting Delta de ranglijst voorlopig aanvoert.
HKC en Sporting Delta ontmoeten elkaar op dinsdag, morgenavond, in sporthal Het Dok.

Programma 5 november

TijdThuisUitLocatieScheidsrechter
21:00uHKC 1Sporting Delta 1Het Dok, Boven-HardinxveldP. Peeters & R. Coolegem (ass.)
19:30uHKC 2Sporting Delta 2Het Dok, Boven-HardinxveldM. van de Beukel

Programma 7 november

TijdThuisUitLocatieScheidsrechter
21:00uVriendenschaar 1SDO/BlijWerkt 1De Wielewaal, Hardinxveld-GiessendamW. Watermulder & S. Robbemont (ass.)
19:30uVriendenschaar 2SDO/BlijWerkt 2De Wielewaal, Hardinxveld-GiessendamM. Willemse

Tussenstand (overall)

PlaatsVerenigingPuntenGewonnenGelijkVerlorenVoorTegenSaldo