Ronald Tuntelder trainer/coach HKC 2

HKC heeft de vacature van trainer/coach van HKC 2 voor het seizoen 2019-2020 ingevuld. We zijn blij te kunnen mededelen dat Ronald Tuntelder voor deze functie is aangesteld.

Een introductie van Ronald:
Mijn naam is Ronald Tuntelder, 57 jaar jong, gelukkig getrouwd met Susan, twee kinderen Tom, Nikki en een kleinzoon Nicklas.
Korfbal loopt als een rode draad door mijn leven en op 10-jarige leeftijd gestart als pupil bij SKV te Utrecht. In mijn inmiddels 47-jarige loopbaan heb ik bij diverse verenigingen gespeeld in de Selectie tot aan Overgangsklasse niveau en heb ik diverse functies bekleed binnen TC en bestuur. Buiten actief speler heb ik diverse jeugd- en senioren getraind.
Nadat ik 5 jaar geleden ben gestopt met actief korfballen heb ik me helemaal toegelegd op het trainen en coachen van diverse teams. Mijn trainers papieren gehaald, het 2e team van Exakwa Lelystad getraind en gecoacht en ik ben de laatste twee jaar als Hoofdtrainer van Midlandia Bunnik actief geweest.
Onder de vlag van Korfbalstars heb ik het afgelopen jaar mede de 1e selectie van Movado mogen trainen die afgelopen week met hun 1e team kampioen zijn geworden en gepromoveerd naar de 2e klasse in de zaal. Eenmalig heb ik ook de A1 van HKC mogen trainen en ben ik op deze wijze in aanraking gekomen met HKC, dat was een leuke ervaring.
Dat HKC goed bezig is lijkt mij een understatement en de sportieve ambities voor de komende jaren waren voor mij een belangrijke reden om direct op de vacature te reageren als trainer/coach van HKC2. Samenwerken met John, Andre, de Staf, Bestuur, TC en natuurlijk de spelersgroep om de ambities voor de komende jaren waar te maken lijkt mij een fantastische uitdaging.

Het Bestuur en TC wensen Ronald Tuntelder vanaf deze plaats veel succes en plezier met deze functie.

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC