Rinke Hoekstra trainer/coach HKC 2

Korfbalvereniging HKC heeft de vacature van trainer/coach van HKC 2 voor het seizoen 2017-2018 in weten te vullen. We zijn blij te kunnen mededelen dat Rinke Hoekstra voor deze functie is aangesteld. Met de eerdere contractverlenging van hoofdtrainer John Spek en de aanstelling van Raimond Nieuwenhuizen als assistent trainer is de technische begeleiding van de 1e selectie voor het seizoen 2017-2018 op deze manier uitstekend ingevuld.

Rinke is een ervaren trainer welke momenteel bij zijn eigen vereniging DeetosSnel als trainer/coach van DeetosSnel B1 actief is. De in Dordrecht woonachtige trainer/coach heeft in zijn tijd als actieve korfbalspeler zelf bij Deetos gespeeld. Na zijn actieve spelerscarrière is Rinke onder andere bij Deetos, DeetosSnel, Vitesse, Oranje-Wit en Vriendenschaar als trainer/coach actief geweest. Eerder was Rinke als trainer/coach van HKC B1 aan onze vereniging verbonden.
Rinke is in het dagelijks leven werkzaam als calculator bij Breijer Loodgieters.

De huidige trainer/coach van HKC 2, Robert Bras, zal het huidige seizoen afmaken waarna Rinke de taken van Robert zal gaan overnemen.

Bestuur en TC zijn verheugd in Rinke Hoekstra een goede invulling als trainer/coach voor HKC 2 te hebben gevonden en wensen hem vanaf deze plaats veel succes en plezier met deze functie.

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC