Raimond Nieuwenhuizen versterkt trainersstaf HKC 2

Vanaf het seizoen 2021-2022 zal Raimond Nieuwenhuizen worden toegevoegd aan de trainersstaf van HKC. Raimond zal samen met John den Dunnen HKC 2 onder zijn hoede gaan nemen.
Raimond was als assistent van HKC 1 in seizoen 2017-2018 en 2018-2019 al eerder bij de HKC-selectie betrokken.

Raimond NieuwenhuizenEerder gaven Marrien Ekelmans, Peter Kamsteeg en John den Dunnen al aan ook komend seizoen aan HKC verbonden te blijven. We zijn blij dat met de aanstelling van Raimond de technische begeleiding van de 1e selectie voor het seizoen 2021-2022 op deze manier is ingevuld.

Toen John den Dunnen me belde met het verzoek om aan te sluiten bij de staf van HKC 2 hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken. Na eerder al 2 jaar als assistent trainer/coach gewerkt te hebben bij HKC 1 kan ik zeggen dat ik een goed gevoel heb bij de selectie en de vereniging HKC. Een selectie en club waar professionaliteit, een sterke ambitie en plezier gecombineerd worden. Daarbij heb ik met John een hele goede klik en hebben we dezelfde passie voor de sport en het werken met teams. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met John het maximale uit de ploeg te gaan halen.

Raimond welkom terug!

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC

Survival HKC-jeugd