Rabobank Merwestroom zet sponsoring met HKC voort

Op zaterdag 30 augustus heeft Rabobank Merwestroom een vierjarig sponsorcontract ondertekend met korfbalvereniging HKC, uit Hardinxveld-Giessendam. Hiermee wordt de relatie tussen deze partij en de bank voortgezet tot de zomer van 2018.

Partnership

Rabobank Merwestroom zet met zijn sponsorbeleid steeds meer de stap in de richting van partnership. Deze manier van sponsoren is meer gericht op het versterken van elkaar, zodat er een win-win situatie voor zowel de vereniging als voor Rabobank Merwestroom ontstaat. Dit wordt bereikt door samen doelen te stellen.

In het nieuwe sponsorcontract is speciale aandacht voor de doelgroep jeugd en jongeren. Het Rabobank jeugdtoernooi, dat op die zaterdag door HKC is georganiseerd en het schoolkorfbaltoernooi, dat eens in de twee jaar door HKC wordt georganiseerd zullen hierin een belangrijke rol spelen.

Ondertekening

Huub Haarlemmer, Directievoorzitter Rabobank Merwestroom en Jaap Tromp, voorzitter van korfbalvereniging HKC, hebben het meerjarig contract ondertekend. Dat vond plaats tijdens het Rabobank jeugdtoernooi.