Playbackshow 2014 groot succes

Afgelopen zaterdag was de HKC kantine decor voor de jaarlijkse playbackshow. Maar liefst 26 acts streden voor de titel. Om 19:30 trapte de E1 de jongeren competitie in een stampvolle kantine af met Kungfu Panda. De strenge jury, bestaande uit Eva, Elisa en Joleen, had een moeilijke taak vanavond. Alle acts waren zo goed dat ze maar moeilijk een winnaar konden kiezen. Uiteindelijk gingen Thirza, Maartje en Janine er met de titel vandoor. Volgend jaar mogen ze deze prestigieuze titel verdedigen.

Playbackshow 2014

Toen was het de beurt aan de oudere groep. De evenementencommissie gaf het goede voorbeeld door als eerste te gaan. Het beloofde een bijzondere avond te worden. Zo zagen we onze voorzitter (of iemand die er veel op leek) op het podium met bizarre dancemoves en zagen we de heren van 1 verkleed als dames. Klokslag 23:00 uur maakte de jury, bestaande uit Marco, Arjan en Jhonny, de uitslag bekent. De heren van 3 wonnen uiteindelijk met een spectaculaire imitatie van The Backstreet Boys.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn inzet en de fantastische acts! In het bijzonder willen wij de mensen achter de bar bedanken voor het harde werken.

Tot volgend jaar allemaal!

De evenementencommissie

Fotoverslag

{oziogallery 1163}