PKC toernooi van de F-teams

Op 15 maart was het tijd voor de afsluiting van het zaalseizoen voor de F-jeugd. Jaarlijkse traditie is het toernooi bij PKC. Helaas moest de F3 nog een competitiewedstrijd spelen, dus konden zij niet meedoen.
Om 9.45 verzamelden we bij het HKC-veld. De tassen zaten vol met lekkers voor een hele dag sport- en spelplezier bij PKC!

We deden mee met 3 teams: de F1, de F2 en een team van Bijna-korfballers, voor wie het de eerste wedstrijden waren in hun korfbalcarrière!

De wedstrijden waren allemaal spannend. Twee helften van 5 minuten en tussendoor mochten we allemaal een strafworp nemen en deze telden mee in de uitslag van de wedstrijd. Er werd verloren, gewonnen en gelijkgespeeld.

Tussen de wedstrijden door was er genoeg tijd om spelletjes te doen, je uit te leven op het luchtkussen, gezellig te kletsen, jezelf in de clubkleuren te laten schminken of mee te doen aan de kleurwedstrijd.

Het was pret op het Welpentoernooi van PKC

Na een hele volle dag, was het om 15 uur tijd voor de prijsuitreiking.

Er werd door HKC 1 beker gescoord! De F1 haalde een mooie tweede plaats in hun poule en gingen met een beker naar huis. Ook was er voor Joppe een prijs, voor het aantal punten op zijn spelletjeskaart.

Voor iedereen was het een hele leuke dag, met gezelligheid onderling en heel veel sportplezier!

Bedankt Geert, Femke, Sophie, Lizz, Femke, Dionne, Joppe, Maryana, Sanne, Jonas, Mirthe, Mary-Grace, Fenne, Levi, Tijl en Nikki! Jullie hebben heel goed je best gedaan!

Foto’s van de F1/F2/BK-ers

{oziogallery 1150}