Oproep nieuwe leden Evenementencommissie of eenmalige hulptroepen

Afgelopen seizoen zijn er bij HKC verschillende evenementen georganiseerd voor alle doelgroepen. Momenteel zitten wij met een onderbezetting, waardoor wij voor komend seizoen niet het volledige evenementenprogramma kunnen draaien. Wij zijn echt dringend opzoek naar nieuwe leden voor de evenementencommissie, zodat wij wel het volledige programma kunnen draaien.

Omdat wij weten dat dit probleem lastig is op te lossen, is er ook de mogelijkheid om één evenement te organiseren. Bijvoorbeeld een knaldisco, een mannenavond, een klaverjastoernooi, een workshop of wellicht een nieuw evenement.

Lijkt het je leuk om een nieuw lid te worden van de evenementencommissie (wij zijn opzoek naar 5 nieuwe mensen) of zou je wel één evenement willen organiseren komend seizoen, stuur dan een email naar hkc-ikdoemee@live.nl onder vermelding van nieuw EC lid of HULP EC of stuur een berichtje naar Esther Bot-Moen (06-16848481).

Wij hopen dat wij met jullie hulp het evenementenprogramma van 2018-2019 rond kunnen krijgen, zodat er voor iedereen wat leuks wordt georganiseerd.

De evenementencommissie