NOVAFRONT hoofdsponsor HKC

Tijdens de feestelijke opening van sporthal “HET DOK” in Boven-Hardinxveld werd de nieuwe hoofdsponsor van HKC gepresenteerd. Tot 30 juni 2019 heeft NOVAFRONT haar naam als hoofdsponsor verbonden aan korfbalvereniging HKC en zal de naam van de leverancier van kunststof ramen, deuren en kozijnen op de wedstrijdshirts en de trainingspakken van de eerste selectie van de Boven-Hardinxveldse korfbalvereniging staan. Vrijdag 17 juni is in de nieuwe sporthal de sponsorovereenkomst ondertekend door de heren Peter Huizer, directeur van NOVAFRONT en Pleun Tromp, namens HKC.

NOVAFRONT is bij nieuwbouw of renovatie specialist in kwalitatieve en duurzame toepassingen op het gebied van raam-, deur- en gevelsystemen. De producten van NOVAFRONT variëren van diverse typen kozijnen, aanbouwen, dakkapellen tot een volledig nieuwe gevel. NOVAFRONT is een dochter van Bouwmaatschappij Midden Nederland (B-M-N) gevestigd in Hardinxveld-Giessendam.

Met de huidige subsponsor Klop Watersport en kledingsponsor Sportshop André Vlot werden de sponsorovereenkomst opnieuw met drie jaar verlengd.

NOVAFRONT hoofdsponsor HKC
Pleun Tromp (HKC) en Peter Huizer, directeur van NOVAFRONT bezegelen de sponsorovereenkomst met een handdruk.