Nieuwe sponsorovereenkomsten

NovaFRONT nieuwe hoofdsponsor van HKC

NovaFRONT is met ingang van 1 juli 2016 de nieuwe hoofdsponsor van HKC. Directeur Peter Huizer van NovaFRONT en de sponsorcommissie zijn overeengekomen de samenwerking met HKC opnieuw met 3 jaar te verlengen. Overeengekomen is dat NovaFRONT, een dochterbedrijf van B-M-N, tot 30 juni 2019 hoofdsponsor van HKC zal zijn. Na 7 jaar BMN verschijnt m.i.v. het nieuwe korfbalseizoen de naam NovaFRONT op de wedstrijdshirts en de trainingspakken van de 1e selectie.
NovaFRONT is bij nieuwbouw of renovatie specialist in kwalitatieve en duurzame toepassingen op het gebied van raam-, deur- en gevelsystemen. De producten van Novafront variëren van diverse typen kozijnen, aanbouwen, dakkapellen tot een volledig nieuwe gevel.
NovaFRONT is een dochter vanBouwmaatschappij Midden Nederland, kortweg B-M-N (een middelgrote bouworganisatie), gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Bezoek de website b-m-n.nl voor informatie over NovaFRONT en BMN.

Sponsorovereenkomst Klop Watersport

Klop Watersport is als subsponsor al jaren een vertrouwde naam op de wedstrijdkleding van de 1e selectie. Met de watersportonderneming is opnieuw een 3 jarige sponsorovereenkomst tot stand gekomen. Zo zal de naam van Klop Watersport tot 30 juni 2019 te zien zijn op de achterzijde van de wedstrijdshirts en trainingspakken van de 1e selectie.
Klop Watersport is o.a. gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte speadboten, sloepen, sportcruisers, buitenboordmotoren en boottrailers van verschillende topmerken. Meer informatie over het bedrijf, is te vinden op de website klopwatersport.nl.

Sponsorovereenkomst Sportshop André Vlot

Ook de sponsorovereenkomst met kledingsponsor Sportshop André Vlot is met drie jaar verlengd. De bekende Hardinxveldse sportshop gaat de 1e selectie voorzien van nieuwe shirts, reserveshirts, trainingspakken en sporttassen. De naam van sportshop André Vlot zal samen met de naam van hoofdsponsor NovaFRONT en subsponsor Klop Watersport op de kleding en tassen worden vermeld zodat de sponsors (nog) meer naamsbekendheid krijgen in ons land.
Sportshop André Vlot is sinds 1993 gevestigd in het hart van Hardinxveld-Giessendam en uitgegroeid tot een begrip in de sport als leverancier van sportkleding, -schoenen en accessoires voor diverse sporten. Bezoek de website sportshopandrevlot.nl. voor meer informatie over Sportshop André Vlot.

LIFTAL hijstechniek nieuwe sponsor

We zijn blij te kunnen melden dat we in LIFTAL hijstechniek een nieuwe kledingsponsor gevonden hebben voor HKC 3. De naam Liftal hijstechniek zal de komende drie jaar op de wedstrijdkleding van HKC 3 te zien zijn. Liftal hijstechniek gaat het team o.a. voorzien van wedstrijdshirts, reserveshirts, trainingspakken en sporttassen.

De naam van Liftal hijstechniek is inmiddels zichtbaar langs het hoofdveld op één van de reclameborden. Ook in de sporthal zal een reclamebord van Liftal hijstechniek worden geplaatst.
Liftal is sinds 1997 een full service specialist in hef- en hijstechniek met klanten uit de sectoren scheepswerven, scheepvaart, visserij, sleepvaart, bouwbedrijven, weg- en waterbouw en de chemische en petrochemische industrie. Meer informatie over het bedrijf, is te vinden op de website liftal.nl.

Overeenkomst Neptune Shipyard verlengd

Goed nieuws is ook dat de sponsorovereenkomst met Neptune Shipyard, met scheepswerven in Aalst en Hardinxveld-Giessendam, als kledingsponsor (shirts en trainingspakken) van HKC B2 opnieuw met een jaar is verlengd.

Sponsorovereenkomst Aannemingsbedrijf Hooikaas BV

In het nieuwe pand van aannemingsbedrijf Hooikaas BV, Ketelweg 31 in Papendrecht, werd met directeur Arie Hooikaas overeengekomen de sponsorovereenkomst opnieuw met drie jaar te verlengen. Dit betekent dat aan de bestaande sponsoring: shirtsponsoring van HKC C1 , wedstrijdkorven, een “hoog” reclamebord langs het veld en wedstrijdbal een reclamebord in de sporthal is toegevoegd. De nieuwe overeenkomst met het aannemingsbedrijf uit Papendrecht loopt tot 30 juni 2019.

Verlenging contract Diesel Marine Services De Groot

We zijn blij dat we kunnen melden dat de sponsorovereenkomst met onze trouwe sponsor Diesel Marine Services De Groot in Dordrecht als sponsor van de trainingspakken van HKC C1 opnieuw met een jaar is verlengd.

Nieuwe sponsor Maas Hekwerk & montage

Sponsor Rafael Maas van Maas Hekwerk & montage
Sponsor Rafael Maas van Maas Hekwerk & montage

Maas hekwerk & montage verwelkomen we als nieuwe sponsor bij HKC. De heer Rafael Maas en de sponsorcommissie zijn overeengekomen dat het jonge en dynamische bedrijf een “hoog” reclamebord gaat plaatsen langs het veld. Ook zal d.m.v. een reclamebord in de nieuwe sporthal de naam van Maas Hekwerk & montage zichtbaar zijn. Zie maashekwerk.nl.

Nieuwe sponsorovereenkomst KLOK Containers BV

Met de heer Wil Dubbeldam van KLOK containers BV is een nieuwe sponsorovereenkomst tot stand gekomen. KLOK containers sponsort HKC d.m.v. een “hoog” reclamebord langs het veld, en een wedstrijdbal. Ook in de nieuwe sporthal zal een reclamebord van Klok containers geplaatst worden.
KLOK Containers is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zuid-Holland. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie. Ontdek via klokcontainers.nl wat KLOK Containers voor u kan betekenen.