Nieuwe sponsorovereenkomsten

Ter voorbereiding op het seizoen 2019/2020 is de sponsorcommissie rond de jaarwisseling druk bezig geweest met invulling van de shirt- en trainingspaksponsoring voor de selectie. Het is goed nieuws voor HKC dat de huidige sponsors van de 1e selectie, na tien jaar, ook de komende 3 jaar sponsor willen zijn van HKC.

De gesprekken hebben het volgende resultaat opgeleverd:

  1. Van 1 juli 2019 tot 30 juni 2022 zal Bouwmaatschappij BMN De Klerk hoofdsponsor zijn van HKC. Na 3 jaar NOVAFRONT staat m.i.v. het nieuwe korfbalseizoen de naam BMN De Klerk op de wedstrijdshirts en de trainingspakken van de 1e
  2. Met Klop Watersport is opnieuw een 3 jarige sponsorovereenkomst tot stand gekomen. Zo zal de naam van Klop Watersport tot 30 juni 2022 te zien zijn op de achterzijde van de wedstrijdshirts en trainingspakken van de 1e
  3. Ook de sponsorovereenkomst met kledingsponsor Sportshop André Vlot is met drie jaar verlengd tot 30 juni 2022. Sportshop André Vlot gaat de 1selectie voorzien van shirts, trainingspakken en sporttassen met naamsvermelding van Sportshop André Vlot.
  4. Van Pfeifer Heavy Machinery uit Groenlo hebben we de toezegging ontvangen dat zij de sponsoring bij HKC ook in 2019 voortzetten. We zijn bijzonder blij dat HKC mede door de sponsorbijdrage van Pfeifer Heavy Machinery de sportieve ambities verder kan uitbouwen.
  5. Met NOVAFRONT, een dochter van BMN De Klerk, is overeengekomen dat zij van 1 juli 2019 tot 30 juni 2022 toernooisponsor zullen zijn van het seniorentoernooi in augustus en het Vrienden, Bedrijven, Straten- korfbal toernooi in juni.
  6. Bovendien is met Klop Watersport overeengekomen dat zij van 1 juli 2019 t/m 30 juni 2022 shirtsponsor zijn van HKC 5.

Alles bij elkaar, met veel dank aan de sponsors, een mooi overzicht van nieuwe sponsorovereenkomsten waar HKC bijzonder blij mee kan zijn.