Nieuwe sponsorovereenkomsten (2)

Sportshop André Vlot verlengt sponsorovereenkomst

Sportshop André Vlot, trouwe sponsor van korfbalvereniging HKC zet de sponsoring aan HKC voort. Vrijdag 17 juni werden de handtekeningen gezet onder een nieuwe driejarige overeenkomst. De naam van de kledingsponsor zal ook de komende drie jaar te zien zijn op de kleding van de 1e selectie. Zodat HKC de sportshop meer naamsbekendheid kan geven in de regio een groot deel van het land.

Directeur/eigenaar Jaap Vlot van Sportshop André Vlot en Pleun Tromp tekenden de sponsorovereenkomst
Directeur/eigenaar Jaap Vlot van Sportshop André Vlot en Pleun Tromp tekenden de sponsorovereenkomst

Nantong Yahua Shipbuilding China nieuwe sponsor HKC 4

In Nantong Yahua Shipbuilding, een scheepswerf in China, heeft HKC een nieuwe team- en kledingsponsor gevonden voor HKC 4. De sponsorcommissie en de Chinese scheepsbouwer bereikten overeenstemming over een driejarig sponsorcontract. De overeenkomst loopt tot 30 juni 2019. De sponsor uit China zal HKC 4 voorzien van nieuwe trainingspakken, thuis- en uitshirts en sporttassen. Tevens zal Nantong Yahua Shipbuilding China HKC sponsoren d.m.v. een reclamebord langs het hoofdveld en in de sporthal.
Nantong Yahua Shipbuilding stelt ook een wedstrijdbal tijdens het zaalseizoen beschikbaar en plaatst een advertentie in het clubblad.

Van der Leun verlengt sponsorovereenkomst HKC B1

Met van der Leun in Sliedrecht is overeenstemming bereikt om de sponsorovereenkomst, als teamsponsor van HKC B1, te verlengen. De nieuwe sponsorovereenkomst loopt tot 30 juni 2019. Het hoogste aspiranten team van HKC ontvangt nieuwe kleding van de sponsor. Een reclamebord in de sporthal en langst het veld, een advertentie in het clubblad en een wedstrijdbal maken deel uit van de sponsorovereenkomst.
De Van der Leun groep is een internationaal opererend bedrijf met ongeveer 150 werknemers en actief in de installatiebouw, elektrobouw en metaalbewerking. Met meer dan een eeuw ervaring mag Van der Leun zich met recht een kenner in deze tak van sport noemen.

Directeur Martin den Breejen van Van der Leun en Leon Fijnekam tekenen de nieuwe sponsorovereenkomst
Directeur Martin den Breejen van Van der Leun en Leon Fijnekam tekenen de nieuwe sponsorovereenkomst

Den Breejen Shipyard nieuwe teamsponsor HKC D1

Met Den Breejen Shipyard in Boven-Hardinxveld is afgesproken dat zij met ingang van het nieuwe seizoen teamsponsor worden van HKC D1. De naam Den Breejen Shipyard komt op de wedstrijdshirts, trainingspakken en sporttassen te staan. Den Breejen Shipyard sponsort HKC ook d.m.v. een reclamebord langs het veld en in de sporthal, reclame op een wedstrijdkorf, en een advertentie in het clubblad. Den Breejen Shipyard, synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, voert zijn werkzaamheden die bestaan uit nieuwbouw, refit, reparatie en service, voornamelijk uit op de werven aan en rond de haven van Boven-Hardinxveld.

De Klerk nieuwe sponsor voor de F-teams

In sporthal HET DOK is de sponsorovereenkomst getekend tussen De Klerk uit Werkendam en HKC. Door de heer Ron de Groot, algemeen directeur van de Klerk, en Leon Fijnekam namens HKC, werd een handtekening gezet onder een 5 jarig sponsorcontract.
De sponsoring omvat de shirtsponsoring van alle F-teams (4 stuks), een reclamebord langs het hoofdveld en twee reclameborden in de sporthal, een advertentie in het clubblad en schenking van een wedstrijdbal tijdens het zaalseizoen.
De Klerk Waterbouw en De Klerk Staalconstructie werken hard aan de toekomst door innovatief inspelen op veranderende vragen uit de markt waarbij “met het oog op morgen” de slogan van De Klerk is.

Leon Fijnekam overhandigt namens HKC een bloemetje als dank aan Ron de Groot van de Klerk
Leon Fijnekam overhandigt namens HKC een bloemetje als dank aan Ron de Groot van de Klerk

Sponsorovereenkomst KLOK Containers BV

Met de heer Wil Dubbeldam van KLOK containers BV is een nieuwe sponsorovereenkomst tot stand gekomen. KLOK containers sponsort HKC d.m.v. een “hoog”reclamebord langs het veld, en een wedstrijdbal. Ook in de nieuwe sporthal zal een reclamebord van Klok containers geplaatst worden.
KLOK Containers is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zuid-Holland. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

Wil Dubbeldam van KLOK Containers bv en Marcus Eijkelenboom onderteken de sponsorovereenkomst
Wil Dubbeldam van KLOK Containers bv en Marcus Eijkelenboom onderteken de sponsorovereenkomst