Nieuwe sponsor: Wesselink Events

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Wesselink Events sponsor wordt van HKC. Met Wesselink heeft HKC een driejarige sponsorovereenkomst gesloten waarin o.a. het sponsoren van trainingshirts voor de 1e selectie is opgenomen.
Graag bedanken we Wesselink Events voor het vertrouwen in HKC.

Of uw gezelschap bestaat uit 8 personen of 120 personen; voor iedere groep heeft Wesselink Events een passend aanbod. Zowel Golfen als RacketGolf zijn heerlijke bezigheden in de buitenlucht, leuke activiteiten om samen met vrienden, familie of collega’s te doen. Kan niet iedereen golfen? Geen probleem, wij organiseren op Golfpark Almkreek ook clinics voor beginners én gevorderde golfers. Daarnaast organiseren wij ook golfreizen, teambuilding dagen etc.
Golf biedt regionale ondernemers de mogelijkheid om de combinatie van zakelijk met golf te ervaren en om nieuwe contacten op te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Wesselink, edwin@wesselinkevents.nl of 06-30127156 of kijk even op http://www.wesselinkevents.nl/.

Directeur Edwin Wesselink: “Buiten de golflessen om organiseer ik met Wesselink Events verschillende activiteiten op en rondom de golfbaan. Mijn passie is lesgeven en daarom heen het organiseren van evenementen. Ik ben enthousiast en gedreven en geef graag les aan iedereen. Ik verwelkom jullie graag op Golfpark Almkreek!