Nieuwe sponsor: Verschoor Reizen

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Verschoor Reizen sponsor wordt van HKC d.m.v. een bijdrage aan het project “sporthal 2.0” (voor de noodzakelijke en wenselijke investering voor het spelen in de Hoofdklasse) en een reclamebord in de sporthal.
Graag bedanken we Verschoor reizen voor het vertrouwen in HKC.

Verschoor Reizen is het familiebedrijf dat in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als busbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround groepsreis specialist.
Als touroperator verzorgt Verschoor Reizen unieke belevenissen voor gezelschappen in de ruimste zin des woord. Op de verschillende websites presenteert Verschoor Reizen de ongekende mogelijkheden per dienst.
Verschoor Reizen adviseert u niet alleen bij het huren van een bus of schoolreis, maar adviseert u ook bij uw dagtocht, groepsreis of incentive.
Verschoor Reizen verzorgt naast het vervoer per bus, trein, boot of vliegtuig, ook uw hotel, excursie en activiteiten. Verschoor Reizen onderscheidt zich in de flexibiliteit van het bedrijf, de kwaliteit in de uitvoering en de service van het team. Het team gaat graag de uitdaging aan om voor uw organisatie een concept groepsreis op maat te ontwikkelen. Voor meer info: www.verschoor-reizen.nl

Danny den Dunnen (sponsorcommissie) en Christian Verschoor tekenden de nieuwe sponsorovereenkomst

Shirtsponsor voor HKC C-jeugd BUKO Infrasupport