Nieuwe sponsor: INTRO Personeel

Met INTRO personeel is het aantal bordsponsors opnieuw uitgebreid. Met een reclamebord in de sporthal gaat INTRO Personeel HKC sponsoren. Graag bedanken de korfballers/sters van HKC INTRO Personeelvoor het vertrouwen in de club.

Al sinds 2006 zet INTRO Personeel zich in om de ander te helpen ontdekken wat zijn of haar plek is, talenten te ontwikkelen en ambities waar te maken.
INTRO PersoneelINTRO Personeel doet waar ze goed in zijn: zich in mensen verplaatsen, mensen verbinden en bovenal mensen verrassen. INTRO Personeel kijkt graag vooruit en helpt je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. INTRO Personeel kent de regio als geen ander en wil ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij het uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt! Voor meer informatie: www.florys.nl

INTRO Personeel