Nieuwe sponsor: Den Breejen Interieur

De sponsorcommissie is blij te kunnen melden dat Den Breejen Interieur sponsor wordt van HKC d.m.v. een reclamebord in de sporthal. Graag bedanken we Den Breejen Interieur voor het vertrouwen in HKC. Den Breejen Interieur is een sfeervolle en verrassend grote winkel in het centrum van Boven-Hardinxveld. In de winkel vindt u een grote collectie van bekende merken op gebied van woningstoffering, maar ook een ruime collectie van eigentijdse accessoires en andere cadeau-ideeën. Een goed advies is goud waard! Graag gaat Den Breejen samen met u op zoek naar uw woonwensen en uw persoonlijke woonstijl. Of u nu woont in een karakteristieke jaren ’30 woning of juist in een eigentijdse moderne woning, bij Den Breejen Interieur vindt u altijd de stijl die u zoekt!

Maarten den Breejen, mede eigenaar van Den Breejen Interieur zet zijn handtekening onder de sponsorovereenkomst met HKC.

Voor meer informatie: www.denbreejeninterieur.nl Heeft u ook interesse om sponsor van HKC te worden, mail dan naar sponsor.hkc@gmail.com