Nieuw KangoeroeKlup nieuws!

Bericht  van  de  KANGOEROEKLUP

Volgens een kangoeroe was het een jaar geleden dat laatste keer kangoeroeklup was, een andere kangoeroe zei: ‘He juf, dat is lang geleden!’, weer andere kangoeroes stonden te springen om te beginnen. Kortom 19 kangoeroes en 4 juffen waren klaar voor een ´training´ van de kangoeroeklup gistermorgen (6 maart), want de laatste keer was 12 december 2020…

In het zonnetje begon deze kangoeroeklup met het ballonenspel, want de juffen waren ook blij dat we van start mochten en konden gaan. Vervolgens onder andere een REN JE ROT-spel met vragen als: Welk dier is de koning van de jungle? / Wat is de naam van het broertje van Pepa Big? / Hoeveel kleuren heeft de regenboog? / Hoeveel bulten heeft een dromedaris? / In welk land woont de kangoeroe? Komt u een kangoeroe tegen, vraag gerust naar het antwoord! Ze wisten op bijna elke vraag het goede antwoord.

Na het drinken deden we het spelletje: ‘Kangoeroejuf, wie mogen er overrennen?’ De kangoeroes stelden deze vraag aan juf Mirjam en zij gaf een antwoord als alle jongens of alle kangoeroes die 5 jaar zijn of iedereen die als een kangoeroe kan springen. Eigenlijk een variatie op ‘Schipper, mag ik overvaren?’ 😊 Tenslotte nog balkunstjes en renspelletje gedaan en de training zat er al bijna weer op. Naomi is 5 jaar geworden afgelopen week en voor haar hebben we gezongen en ze had nog een lekkere traktatie. Daarna werden de kangoeroes weer opgehaald en over twee weken (20 maart) mogen we weer trainen van 10.15 tot 11.00 uur. Tot dan!

KangoeroeKlup

Vriendjes- en Vriendinnetjestraining