Najaarskampioenen

HKC F3 kampioen!

De F3 speelt is dit seizoen begonnen met Noor Meerkerk, Sara Fijnekam, Sven van Middelkoop, Bart Klop en Marnick Dekker. Later in het seizoen is Casper van Lopik daarbij gekomen. Ze hebben alle wedstijden gewonnen. Nieuwerkerk was de moeilijkste tegenstand en die topper hebben ze uiteindelijk ook gewonnen na een spannende wedstijd. En zo was het kampioenschap een feit.

HKC E1 kampioen!


Ook de E1 van HKC heeft de najaarscompetitie op het veld met een kampioenschap afgesloten. De wedstrijden tegen GKV waren erg spannend, over twee wedstrijden gezien was het verschil slechts één doelpunt in het voordeel van dit enthousiaste jeugdteam van HKC. Andere wedstrijden werden met ruime cijfers gewonnen. Ook is het leuk om te zien dat ’s zaterdags in de mooie shirts van sponsor Deltabrug Beheer steeds meer de eigen spelstijl, waarop zo hard getraind wordt, zichtbaar wordt.  HKC E1 bestaat uit: Mirthe de Boon, Ilse Sterrenburg, Matthijs Klop, Levi Fijnekam en Quinten Kraaijeveld. Trainer en coach van het team is Erik Kraaijeveld.  Op de foto staat ook Monique Dekker van Deltabrug Beheer B.V.

HKC A2 kampioen!

HKC A2 is afgelopen maandagavond kampioen geworden. Van de 5 wedstrijden werden er 4 gewonnen en dat was genoeg om niet meer achterhaald te kunnen worden door de concurrentie. Het team is in enkele weken tijd tot een hecht collectief uitgegroeid dat lastig te verslaan is. De kersverse sponsor Perfect Maintenance kan trots zijn! Het team heeft de sponsor dit jaar nog een kampioenschap beloofd. HKC A2 bestaat uit: Kelvin Damen, Tijmen van Lopik, Emiel Advocaat, Marco en Arco den Breejen, Arco Klop, Ard, Lucinda en Melinda Sterrenburg, Tess Koppelaar en Merel Baks. Het team wordt getraind en begeleid door Menno Bakker en Ruud aan de Wiel.

HKC A3 kampioen!

Met nog één wedstrijd te spelen is de A3 al ongeslagen kampioen. Vaste spelers Jordy, Stan, Manuel, Sanne, Melissa, Laura en Iris. Iedere wedstrijd aangevuld met invallers uit de A2 en de B1. Deze week waren dat Ruben, Daniël en Inne.