MENSEN ACHTER DE JURYTAFEL GEZOCHT!

De zaalcompetitie komt er weer aan en dat betekent dat bij de wedstrijden van HKC 1 en dit seizoen ook HKC 2 weer moeten worden voorzien van juryleden. We zijn op zoek naar juryvoorzitters, schotklokkers en tijdwaarnemers.

Een leuke job, waarbij je dicht op het veld zit en geconcentreerd de wedstrijd kunt volgen.

Na een korte cursus van één bijeenkomst gaan we samen met je aan de slag en word je natuurlijk niet direct voor de leeuwen gegooid bij de eerste competitie wedstrijd. Onder begeleiding kun je tijdens trainingen of oefenwedstrijden alvast extra oefenen.

Tijdsbesteding: ± 3 keer per zaalseizoen.

Eigenschappen:

• Je bent vingervlug en hebt de juiste coördinatie om op het goede knopje te drukken;
  • Je hebt kennis van de geldende spelregels;
  • Minimaal 18 jaar of ouder

Voor verdere inhoudelijke informatie kun je terecht op: https://www.knkv.nl/kennisbank/juryvoorzitter/

Ben of ken jij iemand die graag op het beste plekje zit tijdens de wedstrijden van de selectie?

Neem contact op met Stan via standegroot8@hotmail.com of 06 576 59 344

Juryleden HKC gezocht