Mededeling van het bestuur

Korfbalvrienden,

Wat missen we elkaar, even op het veld kijken, wedstrijdje volgen, juichen, spanning, biertje (spaatje) in de kantine etc. We realiseren ons steeds meer dat het bijzonder is wat we met elkaar opgebouwd hebben en waar ons voor inzetten.
Op zaterdag in de ochtend de jeugd lekker bezig zien, in de middag zelf spelen of bij een wedstrijd kijken, gedurende de week iedere avond trainingen, vergaderingen, kortom volop activiteiten.

Als ik nu soms even rond kijk op ons complex dan realiseer ik me dat een prachtige accommodatie niets voorstelt zonder de mensen die er hart en ziel aan geven.
We staan in de sluimerstand en dat is best afzien. We proberen te doen wat nodig is om de vereniging draaiend te houden.
Maar ik verwacht dat als we weer los mogen er zoveel energie en verlangen is opgebouwd dat we flitsend uit de startblokken schieten.

De vereniging is sterk, financieel gezond en heeft betrokken leden die staan te springen om weer te gaan starten.
De eerste stap is dat per 1 februari de jeugd weer gaat trainen. In de komende weken gaan we verder op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om op te starten.

We zijn afhankelijk van de regels vanuit de overheid, maar zullen door creatief na te denken proberen meerdere leeftijden te gaan laten sporten.
Laten we het met elkaar nog even volhouden en afspreken dat we elkaar deze lente/zomer weer zullen ontmoeten op het mooiste terras van Nederland.

Ik kijk er naar uit.

Hartelijke groet,
mede namens Marinda, Tomas, Leon en Mathijs,

Frank

Buitentraining voor de HKC-jeugdMededelingen HKC