Marrien Ekelmans nieuwe hoofdtrainer HKC

Het bestuur en TC van korfbalvereniging HKC zijn blij te kunnen mededelen dat Marrien Ekelmans is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021. Marrien Ekelmans is zeer gemotiveerd en ambitieus om bij HKC aan de slag te gaan en de club zelf kijkt uit naar de samenwerking met deze trainer/coach.

Marrien Ekelmans

Marrien Ekelmans

Ik ben Marrien Ekelmans, 38 jaar oud, woonachtig in Rijswijk. Vanaf mijn 5e t/m mijn 23e heb ik gekorfbald bij Excelsior in Delft waar ik vrijwel elk jaar Hoofdklasse heb gespeeld en vanaf mijn 16e in het eerste heb gespeeld. Tevens heb ik van mijn 16e tot mijn 23e alle nationale selecties doorlopen. Op mijn 23e ben ik naar Fortuna gegaan, waar ik 7 jaar in het eerste gespeeld heb. Daarna ben ik het trainerschap ingerold en ben ik begonnen bij KVS Scheveningen. Daar ben ik 3 jaar trainer geweest, waarbij het winnen van hoofdklassefinale en het spelen in de korfballeague wel tot de hoogtepunten behoren. Na 3 jaar KVS ben ik trainer geweest van Fortuna 2, Valto en de laatste 2 jaar bij Avanti in Pijnacker.
Ik woon samen met Lynette en ben vader van 2 zoons Sten en Luca van 8 en 10, die beide ook in de jeugd van Fortuna spelen. Buiten het korfbal werk ik als docent/leerjaar coördinator op het ROC Mondriaan Sport en Bewegen in Delft. Werk dat goed bij mij past, aangezien ik graag om ga met mensen en sport als grootste hobby heb.
Ik heb er erg veel zin in om bij HKC aan de slag te gaan. Het is een club welke de laatste jaren behoorlijk aan de weg timmert, er staat een selectie met de nodige kwaliteit en potentie.

Marrien volgt met deze aanstelling vanaf komende zomer bij HKC na vier seizoenen de zeer succesvolle trainer/coach John Spek op welke in het huidige seizoen bijgestaan wordt door André Kuipers.
De komende weken hoopt het bestuur en TC de staf van de selectie verder in te vullen.

Bestuur en TC
Korfbalvereniging HKC (Ha)

(foto: CKV Valto)

Wolfpack met John Spek (1)André Kuipers