Mark Klop keert terug bij HKC

Mark Klop heeft aangegeven met ingang van het seizoen 2019-2020 weer voor Korfbalvereniging HKC uit te komen!

Mark Klop in actie tegen SDO/BlijWerkt 1

Mark Klop als speler van HKC 1 in actie tegen SDO/BlijWerkt 1

Als klein kind altijd al met een bal spelende werd Mark zodra zijn leeftijd dit toeliet lid van de korfbalclub uit zijn woonplaats Boven-Hardinxveld. In een kwalitatief sterke jeugdlichting speelde hij bij HKC vanaf de F-jeugd tot en met D1. Dit team mocht zich in 2010 als eerste in de geschiedenis van HKC tot Nederlands Kampioen in de hoofdklasse kronen.

In de zomer van 2010 maakte de talentvolle Mark de overstap naar PKC. Na een succesvolle periode in de jeugd van deze club met vele kampioenschappen, waarvan de winst in het Ziggo Dome met PKC/SWKgroep A1 als hoogtepunt, speelde Mark afgelopen seizoen, vaak samen met vakmaat Danny den Dunnen, in PKC/SWKgroep 2.

Tijdens de zaal en 2e helft veld van het seizoen 2017-2018 kwam Mark uit voor HKC. Zijn 15 velddoelpunten in de thuiswedstrijd tegen SDO/BlijWerkt zullen vele supporters zich nog van dit seizoen herinneren.

HKC is blij dat Mark, ondanks de grote belangstelling van andere korfbalclubs, kiest voor de club uit zijn woonplaats. Nadat eerder al Nadhie en Danny den Dunnen bekend maakten naar de club terug te keren waar hun korfbal carrière begon, is ook Mark Klop volgend seizoen weer in het zwart-wit van HKC te bewonderen. Mark van harte welkom!

Bestuur & Technische Commissie HKC

Sponsorclinic 2019