MAIN Energie nieuwe sponsor

Sport kan niet zonder energie! Daarom hebben wij onlangs een nieuwe sponsor mogen verwelkomen bij onze korfbalvereniging: MAIN Energie. MAIN Energie is al 18 jaar dé energiepartner van zakelijk Nederland. Het geheim van hun succes is de persoonlijke benadering. Klanten hebben een eigen energiespecialist waar zij direct contact mee hebben voor vragen en advies. Inmiddels is HKC zelf ook klant!

Naast het leveren van energie en het geven van advies is MAIN Energie ook bezig met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het sponsoren van lokale verenigingen, goede doelen en initiatieven is daar onderdeel van. Daarnaast beschikt HKC over een actieve sponsorvereniging waardoor MAIN Energie haar zakelijk netwerk kan uitbreiden.

Bent u ook ondernemer en benieuwd wat MAIN Energie voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met Marloes Loos (zij staat links op de foto) via m.loos@mainenergie.nl of ga naar https://www.mainenergie.nl/vastgoed of bel 088 – 080 9100 en maak een afspraak met de energiespecialist in uw regio!