Lieke Kamsteeg maakt overstap naar HKC

Lieke Kamsteeg speelt vanaf volgend seizoen in het zwart-wit voor Korfbalvereniging HKC. De 17 jaar jonge talentvolle Hardinxveldse VWO-5 studente hoopt met deze overstap haar ambitie om korfballend de top te behalen verder invulling te geven.

Lieke Kamsteeg stapt over naar HKC (Foto: Wim v.d. Pijl)

Kamsteeg, geboren en getogen binnen een echte korfbalfamilie, doorliep de gehele jeugdopleiding van Vriendenschaar en speelde hier in de hoogste jeugdteams op het hoogste niveau.

Ook in regionale en nationale selecties mocht Lieke Kamsteeg proeven aan de top van korfballend Nederland binnen haar leeftijdsklassen. Met de overstap naar de selectie van HKC hoopt de nog jonge en talentvolle Kamsteeg verdere stappen in haar ontwikkeling als korfbalster te maken.

Lieke Kamsteeg zal komend jaar haar VWO examen doen waarna ze een vervolgstudie zal gaan kiezen. HKC is blij met de komst van dit jonge Hardinxveldse talent naar onze vereniging.
Zelf kijkt ze ook uit naar deze nieuwe uitdaging en hoopt ze samen met HKC haar sportieve ambities de komende jaren verder vorm te geven.

Korfbalvereniging HKC heet Lieke van harte welkom!

Bestuur en commissie sportieve zaken
Korfbalvereniging HKC