Namens HKC/Creon Kozijnen treedt Kees Klop op als Korfbal Leaguemanager.
Voor vragen aan Kees of informatie kunt u mailen naar: klmanager@hkc-korfbal.nl

Toegangsprijzen en seizoenskaarten
De prijzen voor een toegangsbewijs voor een losse wedstrijd bij HKC/Creon Kozijnen zijn door het bestuur vastgesteld op:
€ 2,50 voor jeugd t/m 14 jaar
€ 5,00 voor iedereen vanaf 15 jaar
Tot 4 jaar gratis

We maken het u en jou natuurlijk graag wat makkelijker om direct voor het hele seizoen een toegangsbewijs te regelen.

Hiervoor zijn er ook seizoenskaarten te koop:
€ 15,00 voor jeugd t/m 14 jaar
€ 30,00 voor iedereen vanaf 15 jaar

Dit levert een financieel voordeel op (er worden 9 competitiewedstrijden thuis gespeeld) én is natuurlijk handig bij de ingang. Je laat je kaart zien, krijgt een stempel en bent binnen.

Toeschouwers /supporters uitploeg
HKC/Creon Kozijnen speelt haar thuiswedstrijden in sporthal Het Dok. In verband met de beperkte supporterscapaciteit in de hal zijn voor de uitploeg helaas maar 150 plaatsen beschikbaar. Op verzoek wordt in sporthal Het Dok een tribunevak voor tenminste 150 personen gereserveerd voor supporters van de bezoekende ploeg.

Confettishooters/-streamers zijn in sporthal Het Dok niet toegestaan, omdat de inhoud in de meeste gevallen ‘kan afgeven’. Doe je dit toch en komen er vlekken op de vloer, dan word je hiervoor aansprakelijk gesteld. Alleen confettishooters/-streamers met een inhoud “welke niet afgeven” zijn toegestaan en alleen na vooraf overleg met, en na toestemming van de Korfbal Leaguemanager van HKC/Creon Kozijnen.
Ook het opruimen/vegen van de vloer zal voor “rekening” van de supporters zijn die de shooters/streamers gebruiken. Materiaal hiervoor zal HKC/Creon Kozijnen beschikbaar stellen.

KNKV-legitimatiehouders
Wilt u een Korfbal Leaguewedstrijd van HKC/Creon Kozijnen 1 en/of 2 bezoeken dan heeft u op vertoon van uw geldige digitale KNKV-pas vrije toegang. Wel dient u uiterlijk één werkdag voor de wedstrijd, vòòr 12.00uur, een aanmelding per e-mail (klmanager@hkc-korfbal.nl) hiervoor doen bij de Korfbal Leaguemanager van HKC/Creon Kozijnen. Vermeld hierbij naast uw persoonsgegevens ook uw KNKV-Sportlinknummer.
Heeft u zich niet tijdig aangemeld, dan berekenen wij de reguliere toegangsprijs

Pers en fotografen
Wilt u als pers of fotograaf een Korfbal Leaguewedstrijd van HKC/Creon Kozijnen bezoeken, meld u zich dan van tevoren aan bij de Korfbal Leaguemanager. Dit kan tot uiterlijk één werkdag voor de wedstrijd, vòòr 12.00 uur.