Koningsdagspelletjes bij HKC al 10 jaar een groot succes!

Op 26 april werden, al weer voor de 10e> keer, spelletjes georganiseerd voor de basisschoolkinderen op de velden van HKC.

Koningsdagspelletjes 2014 bij HKC

Rond de klok van half tien kwamen de eerste helpers bij de kantine om de spelletjes klaar te gaan zetten en de velden te versieren. Dit was in een mum van tijd gefikst en was het wachten op de kinderen. Even na half elf barstte het feestgedruis los! De kinderen kregen een spelkaart en konden daarna gaan spelen. Voor de groepen 1 t/m 4 was er bloemsteken ,ringwerpen, maar ook was ophangen en een zeeleeuwrace . Meer uitdaging voor de oudere kinderen was er met boogschieten, Arendsoog en een parcours afleggen met een speciale zitfiets. De belangstelling voor het springkussen was ook erg groot. Het korf schieten mocht ook niet ontbreken, evenals het zakje chips en limonade. De Kangoeroeklup zorgde ook dit jaar voor een leuke verrassing, nl alle kinderen mochten een rode, witte of blauwe ballon oplaten. De lucht kleurde behoorlijk om 12.15 uur toen ze massaal werden losgelaten Aan het einde van de ochtend waren er toch meer dan 250 kinderen aanwezig geweest. En natuurlijk ook veel vaders, moeders, grootouders en andere belangstellenden.

De organisatie had, omdat het de 10e keer was, ook spelletjes geregeld voor opa’s en oma’s zoals sjoelen, mono-tafeltennis en ook korfschieten. Ook hier werd volop gebruik van gemaakt.
Al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagde ochtend!

Een woord van dank namens de organisatie voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om deze spelletjesochtend tot een groot succes te maken!

Fotoverslag

{oziogallery 1169}