Klop Watersport sluit sponsorovereenkomst af met HKC

Klop-Watersport

Ter voorbereiding op het seizoen 2011-2012 is de sponsorcommissie de laatste tijd druk bezig geweest met invulling van de shirt- en trainingspaksponsoring voor de selectie. En niet zonder succes.

Als eerste werd in november contact gelegd met Klop Watersport.

Klop Watersport, gevestigd aan de Rivierdijk 34 in Boven-Hardinxveld, draagt H.K.C. een warm hart toe, en heeft met H.K.C. een 2-jarige sponsorovereenkomst afgesloten. De positieve uitstraling van de vereniging, en de rol die H.K.C. vervult in Boven-Hardinxveld, hebben het bedrijf doen besluiten om met H.K.C. in zee te gaan.

Naast bedrijfsreclame op de shirts en trainingspakken van het 1e team, zal er door Klop Watersport een hoog reclamebord worden geplaatst, de advertentie in het clubblad worden vergroot, de bedrijfsvlag langs het veld worden opgehangen, en het bedrijfslogo worden afgedrukt op de voorzijde van het clubblad, en op de programmablaadjes

Op 31 januari is in de showroom van het bedrijf, het contract getekend door Leendert Klop (namens Klop Watersport) en Meo de Rover (namens de sponsorcommissie)

Klop Watersport is o.a. gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte speadboten, sloepen en sportcruisers van verschillende topmerken, zoals Antaris en Quicksilver.

Daarnaast kan men bij Klop Watersport terecht voor onderhoud en stalling van boten, aanschaf van buitenboordmotoren, boottrailers en generatoren. 

Meer informatie over dit bedrijf, is terug te vinden op de website www.klopwatersport.nl