Kampioenen zaalcompetitie 2022-2023

Zaterdag 1 april zijn de zaalkampioenen bij HKC gehuldigd. HKC 2 was natuurlijk al in een eerder stadium kampioen geworden en HKC 1 is nog volop in de race voor de prijzen.

HKC F3 is ons jongste korfbalteam. In het buitenseizoen lukte het net niet, maar binnen was het raak. Na een valse start in de eerste wedstrijd, werden vervolgens alle wedstrijden gewonnen. De laatste was nog een spannende waarin ze alsnog met 14-12 de winst pakten. HKC F3 wordt gesponsord door de Klerk en Van Dijk Beheer. Felicitaties zijn er voor Ralph, Brent, Senn, Mats, Brecht, Lynn en Ruud.HKC F3

HKC F2, gesponsord door De Klerk, horen ook bij de jongste korfballers. Zij werden al weer voor de tweede keer dit jaar kampioen. Maar makkelijk ging het niet: Ze wonnen 7 van de 10 wedstrijden en hierdoor eindigden ze gelijk met Vriendenschaar op de 1e plek. Knap gedaan Sep, Eli, Sam, Hailey, Milou, Naomi, Emiel, Christie en Amber.
HKC F2

HKC E3, gesponsord door Deltabrug Beheer, werden kampioen (samen met GKV) door 25 punten uit 14 wedstrijden te behalen. Een mooie prestatie die door goed samenspel tot stand is gekomen. Het team scoorde maar liefst 158 goals. De kampioenen zijn Wesley, Davy, Casper, Tess, Sanne en Pien, klasse!
HKC E3

HKC B3, gesponsord door Goodweek, werd ongeslagen kampioen en won dus al hun wedstrijden. Een mooie prestatie van het team dat supergoed samenwerkt en plezier en fanatisme combineren. Het doelsaldo van +146 zegt genoeg over het krachtsverschil in deze competitie. Klasse gedaan en de felicitaties zijn er voor Levi, Jesse, Pieter, Fabian, Floris, Amber, Nikki, Christie, Rhode, Anke en de trainers/ coaches Niels, Marije en Stefan.
HKC B3

HKC B2, gesponsord door Goodweek, speelde een knap zaalseizoen. In de veldcompetitie was het een moeizame bedoeling maar het team rechtte de rug en werd kampioen in de zaal na een spannende strijd met PKC en ACKC. Met een goede teamspirit behaalde het team 21 punten uit 12 punten. En zo kon het feest gevierd worden door Tijl, Wesley, Stijn, Milan, Rick, Fenne, Lotte, Sanne, Lente, Britt en trainers Mirella en Arnold.
HKC B2

HKC A2 was oppermachtig in de zaalcompetitie. Het verloor niet een keer en daardoor werd het met terecht de kampioen. De sfeer is goed, er werd veel gescoord (175x) en daardoor werden SKV, Merwede en Oranje Zwart op ruime afstand gezet. HKC A2 wordt gesponsord door Maxima en we feliciteren Joep, Joppe, Tom, Coen, Jesse, Guido, Nina, Femke, Sophie, Rosanna, Femke en de trainers/coaches Merel, Sandra en Nelleke met het behaalde kampioenschap.
HKC A2