Justin den Hollander kiest voor HKC

Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal de jonge talentvolle Justin den Hollander de selectie van HKC komen versterken. Justin speelt op dit moment op junioren hoofdklasseniveau in de A1 van PKC/Vertom. Ook vorig seizoen was hij in Papendrecht actief. Vanaf komende zomer zal Justin bij HKC de overstap naar de senioren gaan maken. Op jonge leeftijd is Justin in zijn woonplaats Sliedrecht bij Merwede met korfballen begonnen. Voor zijn overstap naar PKC speelde Justin ook 2 seizoenen in de jeugd bij Vriendenschaar. TC en trainersstaf zijn blij met de komst van deze fysiek sterke, dynamische speler.

Justin stelt zichzelf ook graag voor:

Justin den Hollander

Mijn naam is Justin den Hollander, 18 jaar en ik woon in Sliedrecht.
Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie, die ik volg op Avans Hogeschool in Breda. Afgelopen twee seizoenen heb ik gespeeld in de A1 van PKC/Vertom. Voor mij is het tijd voor wat anders. HKC is een club met een duidelijke visie en veel potentie. Mijn ambitie sluit goed aan bij de plannen van HKC, daarom heb ik ervoor gekozen om vanaf volgend seizoen bij HKC te komen spelen!
Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en ben blij dat ik deze kans kan gaan pakken.

Namens HKC heten we Justin harte welkom bij onze club.

Bestuur en TC HKC