Jubilarissen bij korfbalvereniging HKC

Op de op 23 maart jl. gehouden jaarlijkse ledenvergadering van korfbalvereniging HKC zijn er een negental jubilarissen gehuldigd vanwege resp. 25-, 40- of 50- jarig lidmaatschap van de vereniging.

Ieder van de jubilarissen werd toegesproken door voorzitter Jaap Tromp en hij sprak zijn waardering uit voor het feit dat alle jubilarissen op een of andere wijze vrijwilligerstaken voor de vereniging hebben uitgevoerd en vaak nog uitvoeren. Het maakt dat HKC door de betrokkenheid van deze leden een goede organisatie heeft staan, die naast de korfbalactiviteiten ook vele nevenactiviteiten kan organiseren.

Terecht werden deze leden op de vergadering in het zonnetje gezet en ontvingen daarbij een aandenken, bloemen en een KNKV-diploma.

Op de foto onderste rij vlnr: Hennie Egas (50 jr.), Ina Advocaat (50 jr) en bovenste rij v.l.n.r. Geertje Bor (40 jr), Kommer Damen (40 jr.), Marjan Both (40), Jacqueline de Boon (25), Esther Bot (25), Ralph de Boon (25), Gijs van de Bout (50) en voorzitter Jaap Tromp.

Afwezig op de vergadering waren de jubilarissen Marriejan de Groot, Henrike Heikoop, Paula de Jong en Emiel Deventer.