Jubilarissen bij korfbalvereniging HKC

Op de op 22 maart jl. gehouden jaarlijkse ledenvergadering van korfbalvereniging HKC zijn er maar liefst 18 jubilarissen gehuldigd. Het geeft aan dat velen ook na hun actieve korfbalcarrière HKC trouw blijven en daarbij diverse taken vervullen, waardoor HKC ook op organisatorisch gebied staat als een huis. Hierdoor kan HKC niet alleen haar korfbalactiviteiten op een goede manier uitvoeren, maar kunnen er ook vele nevenactiviteiten georganiseerd worden.
Ieder van de jubilarissen werd toegesproken door voorzitter Jaap Tromp en hij sprak zijn waardering uit voor de jarenlange binding met HKC en de vele diverse taken die door hen zijn en nog worden verricht. Terecht werden deze leden op de vergadering in het zonnetje gezet en ontvingen daarbij een aandenken, bloemen en een KNKV-diploma.

De jubilarissen die op de vergadering gehuldigd werden zijn: Marlies Bommeljé (25 jaar lid), Ernst-Jan de Groot, José den Breejen, Rolf Kamsteeg, Gerda Eijkelenboom en Ellen de Kok (allemaal 40 jaar lid), Cor Tromp, Jasper Klop, Jannie den Dunnen, Met en Nico de Groot, Jo Bakker en Marian van ’t Verlaat (allen 50 jaar lid), Nel de Jong en Jenny Bilstra (beiden 60 jaar lid), Aad Verbaan (65 jaar lid) en Heili Blokland en Gijs Heikoop (70 jaar lid).
Niet op de vergadering waren de jubilarissen Elias den Breejen (25), Riet en Kommer Damen (40), Jos de Groot (50) en Bep Klop (65).

De jubilarissen: