Job Paauw naar HKC

De 24-jarige Job Paauw speelt met ingang van het seizoen 2019-2020 voor korfbalvereniging HKC.
De Technische Commissie is blij met de komst van deze talentvolle heer die dit seizoen uitkomt voor Nova uit Bilthoven, tegenstander van HKC 1 in afgelopen zaalcompetitie.

Bij deze club uit Bilthoven is Job zijn korfballoopbaan ook begonnen. In het seizoen 2015-2016 speelde Job één jaar voor Antilopen uit Leusden. In eerste instantie gestart in Antilopen 2 speelde hij hier de tweede helft van het seizoen in Antilopen 1 in de overgangsklasse. Na dit seizoen keerde hij in de zomer van 2016 weer terug naar Nova. Met Nova 1 beleefde Job in de zaalcompetitie de opmars vanuit de 2e klasse naar de overgangsklasse. Helaas voor Nova blijft het spelen op dit niveau tot 1 seizoen beperkt en degradeerde Job met zijn team weer naar de 1e klasse. Opvallend en des te knapper ook dat Job Paauw zich topscorer van afgelopen zaalseizoen in de sterke overgangsklasse B mag noemen. Job is een voorbeeld van de moderne dynamische korfballer. Sterk, atletisch en het vermogen om vanuit alle functies te kunnen spelen.

Job verhuisd binnenkort vanuit De Bilt naar Utrecht. De toekomstige inwoner van De Domstad is in deze stad ook werkzaam als Partner Specialist bij Bol.com. Naast de baan bij deze bekende online-winkel is Job ook mede-eigenaar van Fietsvergelijkers.nl en Korfbaldeals.nl.

Job zelf kijkt uit naar komende korfbalseizoen met hierbij de uitdaging om te proberen zich in het eerste team van HKC te gaan spelen en het korfballen in de zaalhoofdklasse. Hij kiest voor HKC omdat de eerste indruk van de vereniging hem enthousiast heeft gemaakt en de kans voor het spelen op een hoger niveau. Een keuze waar HKC erg blij mee is. We heten Job dan ook van harte welkom!

Bestuur en TC HKC