HKC zoekt verzorger voor de selectie

HKC uit Hardinxveld-Giessendam is met ingang van het seizoen 2022-2023 op zoek naar een verzorger of (sport)fysiotherapeut voor de selectie.
HKC is een ambitieuze en gezellige vereniging met ongeveer 500 leden.
De club beschikt over een prachtige accommodatie met sporthal, krachthonk en kunstgrasvelden.

Het niveau van de selectie
Van deze selectie speelt HKC 2 in de zaal reserve overgangsklasse en op het veld in de reserve 1e klasse. Doelstelling voor komend seizoen is het promoveren op het veld en in de zaal meedoen voor de bovenste plaatsen. HKC 1 is in de zaal gepromoveerd van de Hoofdklasse naar het nieuwe Korfbal League 2. Op het veld is HKC 1 kampioen geworden in de Overgangsklasse en komt in het komende seizoen uit in de Hoofdklasse.

Wij zoeken een (sport)verzorger/(student) fysiotherapeut om de selectie vooral op zaterdag tijdens de wedstrijden te begeleiden. Op de trainingsavonden op dinsdag en donderdag is het ook eventueel mogelijk deze voor haar/zijn rekening te nemen.

Spreekt dit je aan, of heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met,
Mathijs de Boon
tc@hkc-korfbal.nl