HKC verliest laatste wedstrijd van Swift

Afgelopen zaterdag stonden HKC en Swift tegenover elkaar in de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. In een rommelige wedstrijd wist HKC na een inhaalrace net niet op gelijke hoogte te komen en werd een eindstand van 9-10 bereikt.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de zaalkampioenen HKC E1, E2 en HKC 2 in het zonnetje gezet. Alle speelsters en spelers kregen luid applaus, bloemen en een medaille. (Zie hiervoor de pagina van de kampioenen)

 

Swift begon de wedstrijd gedreven en nam een voorsprong. Het spel was niet altijd even mooi om naar te kijken, maar gaandeweg de eerste helft werd de voorsprong toch verder uitgebouwd. In de tweede helft was het voor HKC nog steeds zoeken naar doelpunten. Pas in de loop van de tweede helft pakte de ploeg van Bram van Geffen de draad op en begon HKC aan een inhaalrace. Met 9-10 op het scorebord werd er nog vanuit alle hoeken geschoten, maar de gelijkmaker zat er helaas niet meer in.

 

Langzaam aan komt de lente tevoorschijn en kan worden gestart met de veldcompetitie. We zien u graag binnenkort weer bij de sportvelden aan de Pieter de Hooghstraat.