HKC sluit zaalseizoen waardig af

HKC heeft de laatste zaalwedstrijd op een mooie manier afgesloten. Ondanks het verlies tegen Swift met 28-26 mag HKC terug kijken op een leuke en spannende wedstrijd.

HKC heeft de laatste zaalwedstrijd op een mooie manier afgesloten. Ondanks het verlies tegen Swift met 28-26 mag HKC terug kijken op een leuke en spannende wedstrijd.

Voor HKC gold dat zij bij voorkeur tweede zouden willen eindigen, maar zeker ook het seizoen goed afsluiten. Voor Swift gold dat zij in theorie nog kampioen konden worden als SDO zou verliezen van GKV. Lange tijd zag het er naar uit dat dit wel eens zou kunnen gebeuren. Uiteindelijk won SDO op het eind met 14-13 en is hiermee kampioen geworden.

Met twee ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren, attractieve spelers met sterke rebounders en die beide over veel schijven kunnen scoren werd het voor het publiek ook dit keer weer een mooie wedstrijd, waarbij Swift net iedere keer even het voortouw kon nemen gedragen door het enthousiaste publiek.

Terugkijkend op een seizoen waar HKC tegen alle ploegen er altijd een wedstrijd van heeft kunnen maken, mogen we stellen dat we een geweldig mooi seizoen gedraaid hebben, dat het mooi is om in deze overgangsklasse te spelen en dat meerdere doelstellingen (waaronder gemiddeld minimaal 24x scoren) zijn gehaald.

Doelpuntenmakers, geblesseerden en staf van HKC: Mark Klop (7), John den Dunnen (5), Kelly de Bruin (4), Rianne Swets (4), Niels Deventer (2), Jaïr Louis (2), Lotte Scherstra (1), Tjeerd Gort (1), Annelies Kop, Esther de Groot, Stefan Den Breejen, Jhonny Hoekwater, Raimond Nieuwenhuizen, Jos de Groot, Rinke Hoekstra en Sjaak den Breejen.

Doelpunten HKC in de wedstrijd

(tekst en video afkomstig van Facebookpagina van John Spek)