HKC opent seizoen bij Tweemaal Zes

Op 7 september gaat de korfbalcompetitie  van start en HKC opent het seizoen in Maartensdijk tegen Tweemaal Zes. Bij HKC zijn de verwachtingen hoog gespannen en dat heeft alles te maken met de kwaliteitsimpuls die de HKC-selectie deze zomer heeft gekregen. HKC heeft een prima voorbereiding achter de rug door de drie wedstrijden tegen Kinderdijk, Oranje wit en Vriendenschaar in het kader van het Novafronttoernooi met ruim verschil te winnen.

Voor HKC staan er dit jaar geen regioderby’s op het programma, maar wordt in de Overgangsklasse B gespeeld tegen:
Antilopen / Lancyr Deelen (Leusden)
ASVD / PV Systems (Dronten)
Dindoa (Ermelo)
DOS (Westbroek)
DOS Kampen / Veltman (Kampen)
Tweemaal Zes (Maartensdijk)
Wit Blauw / Green Organics  (Kampen)

De wedstrijd tegen Tweemaal Zes betekent direct een serieuze krachtmeting voor de BMN de Klerkploeg, omdat het uit de Hoofdklasse gedegradeerde Tweemaal weer snel terug wil keren op het hogere niveau. De HKC coaches John Spek en André Kuipers zullen hun team goed voorbereiden om de eerste klap in uit te kunnen delen.

Aanvang van dit duel op het FJH van Ecksportpark in Maartensdijk is 16.00 uur. Dit duel wordt om 14.30 uur voorafgegaan door de strijd tussen de reserves van beide clubs, dus reden voor de HKC aanhang om a.s. zaterdag naar Maartensdijk af te reizen.

NOVAFRONT veldtoernooi