HKC met lege handen naar huis

Zaterdag 25 september stond de wedstrijd VEO-HKC op het programma. HKC reisde hiervoor af naar Voorburg. Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben deelde HKC de koppositie met enkele andere ploegen uit de competitie. Helaas werd er verloren met 12-9 en kon HKC hierdoor niet de koppositie behouden.

De wedstrijd werd gestart met een score van VEO, maar al snel had Niels Deventer hier een scorend antwoordt op. Ook de scores van Sandra, Stephan en Menno hielp de Hardinxveldse formatie om VEO niet uit het oog te verliezen. Gedurende de wedstrijd gingen de scores van beide ploegen gelijk op en kon HKC niet uitbouwen tot een voorsprong. HKC ging de rust in met een 5-4 achterstand.

De rust werd gestart met Emiel Deventer, die Stephan de Boon verving vanwege een blessure. Na een snelle score van Emiel en een schot van Sandra kwam HKC op een kleine voorsprong. Al snel kwam VEO weer bij. Gedurende de hele wedstrijd verdedigde de Hardinxveldse ploeg uitstekend, maar aanvallend werden de kansen niet afgerond. Emiel (2x) en Robert kwamen nog tot scoren, maar het mocht helaas niet baten en VEO ging er met de punten van door.

Het tweede van HKC verloor helaas van SKF.

 Volgende week staat Tjoba op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor HKC om aansluiting te houden met de koppositie. HKC zal met de volle 100% en vechtlust proberen de punten in Boven-Hardinxveld te houden.