HKC knokt zich naar de overwinning

Na een teleurstellende reeks nederlagen, stond afgelopen zaterdag de lastige thuiswedstrijd tegen Vitesse uit Barendrecht op de kalender. De gehele week werd er naar deze dag toegeleefd en waren spelers en coach erop gebrand zich te revancheren op de afgelopen nederlagen.

HKC 1 - Vitesse 1De thuisploeg begon de tweede helft waar het de eerste gebleven was. De strijd werd aangegaan en na een kwartier in de tweede helft werd een 11-7 voorsprong behaald. HKC leek af te stevenen op een ruime overwinning, maar het was Vitesse die aan wist te klampen en terug kwam tot 11-10.

Om en om scorend tikte de minuten weg. Steeds wanneer Vitesse op een punt achter wist te komen, deelde de thuisploeg meteen een tik uit door het gat te vergroten. Met nog tien minuten op de klok vergrootte HKC de voorsprong naar drie punten verschil. Vitesse leek gebroken, de defensie van HKC wist keer op keer snel te onderscheppen. Aanvallend werd beetje bij beetje tijdwinst geboekt waardoor de laatste treffer van Vitesse slechts leuk was voor de statistieken. HKC trakteerde zichzelf op een 15-13 overwinning.

 

Fotoverslag

{artsexylightbox picasaUser=”hkc.competitie” picasaAlbum=”20101016HKC1Vitesse1″ previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}