HKC kansloos onderuit in Kamerik

Afgelopen zaterdag stond voor HKC de uitwedstrijd tegen SDO op het programma. SDO staat aan kop van de ranglijst, terwijl HKC in de middenmoot geklasseerd staat. Voor HKC taak de laatste strohalm te pakken en zo het seizoen nog kleur te geven.

Moment in de wedstrijd SDO 1 - HKC 1HKC startte de wedstrijd zonder Marlies en Menno, die allebei wegens blessureleed vanaf de kant de wedstrijd moesten volgen. Esther Tromp en Robert stonden daarom in de basis.
Het was de thuisploeg die fel van start ging en al snel de 1-0 op het bord wist te zetten. Het publiek van SDO zorgden voor een goede sfeer en dit deed de thuisploeg zichtbaar goed. HKC kon in de eerste fase van de wedstrijd geen vuist maken en keek al snel tegen een 6-1 achterstand aan. De verdedigers van HKC kregen geen grip op de spitsen van SDO en HKC was zelf niet zuiver in de afronding. Na twintig minuten spelen stond het 11-3.
In de laatste tien minuten van de eerste helft kreeg HKC meer grip en vielen de goals makkelijker. De achterstand werd in deze fase verkleind, ruststand 13-7.

 

In de tweede helft werd al snel duidelijk dat er niets te halen viel in Kamerik. Na een kwartier spelen stond er 20-10 op het scorebord en leek het erop dat HKC vernederd ging worden. Robert wist nog een aantal keer te scoren en ook invallers Ruud en Emiel, zij vervingen Arjan en Niels, pakten ieder nog een goal mee. De eindstand was 25-16.

HKC speelt de komende twee wedstrijden tegen ploegen die ook onderin de ranglijst meedraaien. Het is zaak dat deze wedstrijden gewonnen worden.

 

Fotoverslag

{artsexylightbox picasaUser=”hkc.competitie” picasaAlbum=”20110108SDO1HKC1″ previewWidth=”150″ previewHeight=”100″}{/artsexylightbox}

Fotografie van Arie Verschoor