HKC-jeugd begint 2019 sportief

Donderdag 3 januari jl. stonden er sportieve activiteiten op het programma voor de jeugd van HKC.

De F-teams trapten de middag af. Zij leefden zich vol enthousiasme uit op een spellencircuit. Wist je dat je met een korfbalbal ook kan bowlen en dat het ook heel leuk is om met een ballon in de korf te gooien? Het uur werd afgesloten met een leuk spel en de yell met juf Wendy. Ariea en Wendy, bedankt voor jullie hulp. Het was een succes!

Na de F was het de beurt aan de B en C. Zij kregen een schottraining van John Spek. Tijdens deze training stond de techniek van schieten centraal. Hoe houdt je je handen als je schiet, hoe zorg je voor een draai aan de bal en dat soort zaken. Aan het einde van de training werd er ook met 3-tjes en 4-tjes geschoten en dat viel nog niet mee. Het was een erg leerzaam uur. John, hartelijk dank voor deze training.

Als laatsten mochten de D en E aantreden. Maar liefst 29 kinderen gingen de sportieve strijd aan tijdens een koppelschiettoernooi. Het ging er fanatiek aan toe, maar er werd ook veel gelachen. Uiteindelijk kwamen Amber en Christie en Levi en Mathijs als winnaar uit de bus.

HKC financieel