HKC faalt wederom

HKC vertrok naar Kinderdijk om revanche te nemen na de slechte wedstrijd van vorige week. Kinderdijk, dat nog kans heeft op de titel, was echter vastberaden om de punten in eigen huis te houden.

Kinderdijk begon scherp en wist in de eerste aanval te scoren. HKC had goede aanvallen maar kwam niet tot scoren. Bij Kinderdijk duurde het in deze fase echter ook even voor er weer gescoord werd en daardoor kon HKC toch op 1-1 komen. Helaas was dit gelijk de laatste keer dat de Rabobank formatie op gelijke hoogte wist te komen. Kinderdijk werkte hard en wist HKC op een 6-1 achterstand te zetten. HKC bleef het proberen maar wist het gat in de korf niet te vinden. Ook toen Kinderdijk in de periode net voor rust zelf even niet tot score kon komen wist HKC daar geen gebruik van te maken. Met een stand van 9 – 3 ging HKC de kleedkamer in om een plan te smeden voor de tweede helft.

 

Helaas bleef het wedstrijdbeeld exact hetzelfde als voor de rust. HKC zakte steeds verder weg en maakte plaatsfout na plaatsfout. Kinderdijk wist daardoor veel balbezit te houden en diverse doelpunten te scoren. Bij het eindsignaal stond er een stand van 17 – 8 op het scorebord. Een teleurstellende uitslag voor de ploeg en haar supporters.