HKC F2 kampioen!

Afgelopen woensdagavond was het zover, de kampioenswedstrijd van HKC F2 thuis tegen Albatros F2. Na hard werken en een zeldzame uitglijder tegen Vriendenschaar eerder in het seizoen, moest er nog 1 keer gewonnen worden om de beker veilig te stellen. Dat de kids er zin in hadden was direct bij het inschieten al duidelijk. Als vijf getransformeerde ongeleide stuiterballen, werd er wat rommelig ingeschoten, maar wat hadden ze zin om te korfballen en vooral om te winnen!

Bij het eerste fluitsignaal, was er van de eerdere stuiterballen niets meer te merken en was iedereen direct scherp. Iedereen deed precies wat ze het hele seizoen al erg goed doen, spelen als een echt team. Een team waarbij iedereen zijn sterke en zwakke punten heeft, maar vooral waarbij we elkaar beter laten korfballen.

Dex ging verder waar hij heel het seizoen al goed in is, ballen afpakken en strakke lange passes geven. Lotte bleek als altijd de koele afronder en lag er zonder moeite weer de nodige ballen in. Mees fungeerde, zoals gewoonlijk met zijn uitschuifarmen, als de altijd coole en quasi nonchalante irritante stoorzender. Linde de klein maar onverschrokken ballenstofzuiger, bleef weer als vanouds gaan tot voorbij het laatste fluitsignaal. Jette die normaal altijd netjes op bestelling een aantal keer scoort, was dat dit keer door hectiek en de dynamiek van dé wedstrijd even vergeten. Het mocht de pret echter niet drukken, want na het laatste fluitsignaal en de 13-10 winst barstte het kampioensfeestje los en bleef het nog lang onrustig in Boven-Hardinxveld.
Kampioensteam HKC F2

Kampioensteam HKC 5Kampioenschap voor HKC