HKC E4 kampioen!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover. Het kampioensfeest van HKC E4 brak los! Na een spannende competitie, waarin de teams aan elkaar gewaagd waren, speelde de E4 in de laatste competitieronde tegen Sporting Delta. Op dat moment stond de E4 nog 2 punten achter op Vriendenschaar, dat later op de dag tegen Merwede moest spelen.

Om kampioen te worden moest HKC dus winnen en Vriendenschaar verliezen, en dat terwijl Vriendenschaar de eerste wedstrijd tegen Merwede dik gewonnen had. De kans om kampioen te worden was dus klein, maar zoals altijd gingen de spelers van de E4 er vol voor! De wedstrijd tegen Sporting Delta stond bol van de spanning, waardoor de tegenstander lange tijd goed mee kon komen, maar in het laatste kwart van de wedstrijd kon door goed samenspel toch de winnende goal gemaakt worden. 5-6 gewonnen!

Later op de dag bleek Vriendenschaar onverwachts toch niet opgewassen tegen Merwede, waardoor HKC zich dik en dik verdient toch tot kampioen mocht kronen. Een heel groot compliment naar de sterren van de E4: Anke, Lise, Levi en Quinn. Ze zijn gedurende het seizoen steeds beter gaan korfballen en hebben als team het kampioenschap binnen gesleept.

Daarnaast wil de E4 bij deze ook alle spelers van de F en de E bedanken die dit seizoen hebben meegedaan en hebben bijgedragen aan het kampioenschap. Nu op naar een nieuw team en een nieuw kampioenschap!

HKC E4 kampioen

HKC Midweek kampioenNieuws