HKC D1 en D2 aanstaande zondag op televisie bij Zappsport

Enige tijd geleden kwam het programma Zappsport opnames maken in Het Dok voor het onderdeel 2 tegen 20. De 20 kanjers van HKC D1 en D2 moesten het opnemen tegen Team NL spelers Barbara Brouwer en Olav van Wijngaarden. De scheidsrechter van deze wedstrijd was Arjan van Baaren. Aanstaande zondag 11 oktober wordt dit vanaf 8.40 uitgezonden bij Zapp. Daarna zal het ook op het YouTube kanaal van Zapp te zien zijn.

De middag van de opnames kwamen de kids vol verwachting naar de sporthal. Best spannend om op televisie te komen. Gelukkig was die spanning snel weg en werd het gewoon een hele leuke middag. De crew van Zappsport heeft van 13.00 tot 16.00 opnames gemaakt. Er komt nog heel wat kijken bij het maken van een televisieprogramma.

De kinderen werden eerst gefilmd in de kleedkamer waar ze elkaar oppepten voor de wedstrijd tegen de twee korfbaltoppers. Daarna was het tijd voor de wedstrijd. Team NL bleek een heuse coach te hebben in de persoon van presentator Ron Boszhard. Maar of die nou zoveel verstand van korfbal had?

Na afloop werden er nog wat foto’s gemaakt en handtekeningen gescoord. De opnames waren een superleuke ervaring voor de kinderen en de wedstrijd was enorm spannend. Uiteraard kunnen we nog niet teveel verklappen, dus allemaal kijken aanstaande zondag!

HKC D1 en D2 met Barbara Brouwer en Olav van Wijngaarden

HKC D1 en D2 met Barbara Brouwer en Olav van Wijngaarden

Jaap Tromp, erelid